Számla Motor (API)

Számla interfész

Kösse össze számlázónkat értékesítési rendszerével

Kösse össze webáruházát vagy egyéb értékesítési megoldását rendszerünkkel, és a számlák automatikusan elkészülnek az átadott adatok alapján, ráadásul így könnyen átállíthatja meglévő rendszerét az e-számlázásra is!
Ez a szolgáltatás elkülönített számlasorszám tartományban (számlatömbben) dolgozik, annak érdekében, hogy egy esetleges manuális számlakészítés következtében ne legyen kihagyás vagy ismétlés a számlaszámok között, továbbá, hogy az automatikus számlakészítési folyamat se szakadjon meg. A SZÁMLAMOTOR gondoskodik a számlakészítési tranzakció megfelelő szintű naplózásáról is és többféle üzemmódban is képes a működésre:

Számlakészítő üzemmód

Ebben a módban a kapott adatok alapján a számlamotor számolja a számlán szereplő összegeket a kapott adatok alapján, és a számlasorszám kiosztásáról is ő gondoskodik.

Számlaellenőrző üzemmód

Számlaellenőrző módban a Számlamotor, készen kapja a számlán szereplő információkat (a számlaszámot is) de ellenőrzi annak folyamatosságát és egyediségét. Jellemzően akkor használatos ez az üzemmód, ha az adatokat szolgáltató ERP rendszerben történik a számla könyvelése is és ezért fontos, hogy a számlamotorban szereplő és az azt hívó rendszer számlasorszámai egyezzenek.

Hitelesítő üzemmód

Ebben az esetben minden számlán szereplő adatot a Számlamotorral kapcsolatban álló rendszertől kapunk. A Számlamotor feladata ebben az üzemmódban csupán a számlakép generálása, elektronikus aláírással és időbélyeggel történő ellátása, valamint a kézbesítése.

Teljes körű számlázó program
Kösse össze számlázónkat értékesítési rendszerével
Rendszerünk dolgozik Ön helyett
e-számla befogadás egyszerűen

Kezdje el használni még ma

Alap csomag

Online számlázó előfizetés

6 900Ft/ÉV
Kis és közép-
vállalkozóknak

Számlamotor

Kiegészítő szolgáltatás

72 000Ft/ÉV
Tömeges számlakibocsájtóknak, webáruházaknak.

Időbélyeg

Opcionális lehetőség

29Ft/db + Áfa
Elektronikus
számlázáshoz